Friday, 30 November 2012

Bercinta selepas Nikah.....;)

Assalamualaikum....
alhamdulillah...exm tgl 3 paper jew ag....yeay.yeay..yeay...hehehe...bukan apa...yelah habis jew exam ...kita dah ta masuk sekolah taw...hehe...bukan lah bermaksud ta akan rindukan sekolah tp.....bukanlah sekarang...habis jew bulan 12 bermakna habis jugalah sesi persekolahan untuk aku selama 13 tahun bergelar sebagai pelajar sekolah di sekolah menengah dan sekolah rendah....hehe...sekarang niey bukan nak bercerita pasal sekolah okey.....tetapi bercinta selepas nikah....walaweyh.....manyak syok meyh...yela kata orang bila bercinta sekarang belum tentu cinta kita akan kekal sampai bila2 kan3....cuma aq berharap cinta yang bakal aq dapat berasama bakal SUAMI aq.....aq mohon cinta kami akan kekal sampai ke syurga ...Amin ya robb....hehe..gatal pula ye.....aq ase bukan aq jew yang impikan untuk bercinta selepas nikah kan.....mesti semua muslimah inginkan yang sama seperti aq..cuma cara kami menerima sahaja agak berlainan...hehehe...sememangnya bercinta selepas nikah niey adalah sesuatu yang menyeronokan...yang kita ta dapat selama kita menjadi pasangan yang tidak sah...wah...hehe.....mungkin kita akan terasa hati atau lebih mendalam sikit maknanya kita JELES..okey ada paham ka???ha....jeles kan tgk semua disamping kita ada kapel....sedangkna kita kita masih lagi single and available...wah gitu....dalam erti kata lain sebenarnya kita bukanlah tidak laku cuma hati kita hanya terhad untuk seseorang yang betul2 akan menjadi yang sah untuk kita...yang menghalalkan kita untuk melakukan macam2 terhadap dia....seprti manja2.....hugging2....wah gitu lah kan..ehhe.....apa yang saya bole katakan adalah saya hanya mampu berharap dan berdoa yang saya akan dapat bercinta selepas nikah yang saya impikan....ehehe...@_@
klaka la...sye cuma mampu berdoa dan terus berdoa tanpa henti ...okey lah semua...teruslah berdoa tanpa henti kerana doa kan senjata orang mukmin.....insyaallah.....

okey la sampai disini shj yang mampu saya ungkapkan...adios ......
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment